År 2009 hade vi också vår första valpkull med vår nya ras Kromfohrländer, år 2013 hade vi vår första Barbet-kull. Tre sportiga allroundraser som passar in i alla sammanhang.
Att köpa en Aqualinesvalp innebär:
Vi väljer ut den valp som vi känner kommer att passa in bäst  hos  Dej och Din familj, du får givetvis välja om du vill ha tik eller hanhund.
Alla avels hundar är HD-röntgade (perro och barbet), ögonlysta med ua-resultat och utställningsmeriterade. Vi följer SKKs regler för avel och uppfödning.

Valparna flyttar  vid 8 veckors ålder, enligt SKKs regler
Valpen är då registrerad, veterinärbesiktigad, vaccinerad, chipmärkt och  valpkullsförsäkrad i 3 år för dolda fel hos Agria

Du får med Dig ett häfte som jag skrivet,  som innehåller allt som du behöver veta  som nybliven valpköpare till en perro/kromis. Där finns också en "dagbok" om din valp och syskonen. Självklart får Du också Sveriges enda Rasbok om Perron skriven av mig. Nu ute i sin 5:e upplaga sedan 2002.

Du får med ett "valppaket" där bl a foder ingår. Du får en fäll till valpen med doft av syskon. Varje höst har vi Aqualinesträff  på vår klubb.
Vi finns alltid i bakgrunden om Du vill ha stöd eller hjälp under hundens hela liv. Det är också viktigt att vi har bra kontakt och kommunikation när valpen lämnar oss och flyttar till er.
Är du intresserad av att bli valpköpare hos oss på Kennel Aqualines, välkommen att maila eller ring!

Back  Home  Next